Creatieve Healingweek

Al jaren organiseer ik elk jaar een creatieve week in Noord-Frankrijk. Dat doe ik op een zorgvuldig uitgekozen locatie, Milonga. Een krachtplek, waar het bijzonder goed toeven is.

Gedurende de geweldig verzorgde week, kun je je inschrijven voor healing workshops in de ochtend en met verschillende materialen aan de slag gaan. Zo werken we met steen, acrylverf, klei en pastel. Ook is het mogelijk met eigen materialen te werken. Heb je vragen over deze speciale week, neem gerust contact met me op! Voor meer informatie zie www.milongafrankrijk.info

Open Atelier

In mijn eigen atelier kun je deelnemen aan het “Open Atelier”, waar ik in kleine groepjes lesgeef. Wekelijks, twee-wekelijks of maandelijks kun je in overleg in- en aanschuiven.
Elke woensdagochtend van 9.30 tot 12.30 uur kun je op afspraak komen beeldhouwen of schilderen.
De kosten zijn € 27,50 per ochtend.

 

Workshops

Ik heb heel veel ervaring in het geven van workshops. Afhankelijk van de behoefte en de groepsamenstelling bied ik verschillende workshopvormen aan voor scholen, particulieren, instellingen en bedrijven. In één of twee dagdelen gaan we een boeiend proces aan in rouwverwerking, maar ook in eenvoudige technieken om je energieveld te beheren. Er is veel mogelijk, ook met een creatieve werkvorm. Bij menu Projecten staan diverse workshops die ik gegeven heb.
Neem gerust contact op voor een workshop op maat, zowel op locatie als in mijn atelier!

Kunstkwartier

Sinds jaren ben ik met veel plezier verbonden aan Kunstkwartier in Helmond als docent beeldend. Ik geef verschillende jaargroepen les in het beeldhouwen in steen, glas-in-lood-cursussen, beeldende cursussen voor kinderen/jongeren en verzorg verschillende soorten workshops. Voor meer informatie www.kunst-kwartier.nl