Uitleg en totstandkoming van de

Zielentempel

Zielen naar het Licht brengen

De start van het

Centrum van Licht, Liefde en Troost

Welkom op iedere donderdagmiddag

tussen 14  en 17 uur.

Kondig je even aan via app of mail ivm de veiligheid. 

Zoals jullie wellicht weten, ben ik een lang gekoesterde wens aan het vormgeven:

een CENTRUM zijn van LICHT, LIEFDE EN TROOST

Ik heb allerlei ideeën, om dat op onze nieuwe plek te realiseren.
De essentie van het centrum is dat ik een fysieke plek wil zijn, waar namen kunnen worden ingeleverd van overleden personen en/of dieren. Met hulp kan ik deze “zielen” verder helpen op hun weg naar het licht, wat essentieel onderdeel is van mijn missie. Daar omheen is er veel mogelijk wat betreft activiteiten. Van bewustwordingscursussen, meditaties, zelf een urn maken van klei, in opdracht een urn of grafmonument realiseren tot stilstaan bij het belang om zelf rustig het leven te verlaten. Er zullen verschillende activiteiten ontstaan om het Centrum vorm te geven.
Daarnaast ben ik in contact met de dingen, waar ik plezier in heb en die ik al langer doe.

Essentie van het centrum is dus, dat er namen aangereikt kunnen worden. Ik wil daar een fysieke plek voor zijn, maar je kunt de namen ook aanleveren via de mail of app. Ik schrijf die hier op een mooi briefje in gouden letters en doe die in de ZIELENTEMPEL, waar alle namen in komen, wat hen helpt op de weg naar het Licht. Er volgen binnenkort filmpjes en informatie over deze zelf gemaakte zielentempel, die ik geïnspireerd tot stand heb gebracht.

Als start van het centrum, zet ik elke donderdagmiddag van 14 tot 17 uur de deur, op de Willibrorduslaan 30 in Eersel, open. Je kunt vrijblijvend “binnenlopen” om een naam aan te leveren, voor een advies, een vraag, een kaart, het bespreken van een opdracht, het kopen van een kaars of krachtbeeldje of ander werk óf gewoon een kop koffie of thee. Kortom, dát wat nodig is. Op deze manier wil ik er graag voor je zijn. Het bezoek kost niets.
In verband met de maatregelen wil ik je vragen om je bezoek wel aan te kondigen, zodat ik de veiligheid kan waarborgen.

Kom gerust langs, je bent van harte welkom! Ik kijk ernaar uit!

                                                                                  Liefs, Carla