Healing – Sensi 

Al jaren geef ik consulten als Sensi-therapeut. Sensi houdt zich bezig met de mens als geheel. Met behulp van een bio-sensor meet ik vele deelgebieden uit zoals: voeding, allergieën, ADHD, Burn-out, oververmoeidheid, specifieke pijnklachten, depressies en dergelijke. Door één of meerdere Sensi-behandelingen wordt je energiesysteem teruggebracht naar het zelfgenererend vermogen.
Omdat ik veel opleidingen heb gedaan, maak ik tijdens de behandelingen gebruik van mijn hele expertise.

De therapie is ook zeer geschikt voor kinderen.

Meer weten over Sensi? Ga dan naar de website van www.sensicure.nl
Wil je meer weten over mijn behandelingen? Neem gerust contact op.

Door de nodige opleidingen in reading en healing heb ik veel inzicht in het lezen van energieën, de zielenwereld en gene zijde. Hierdoor krijg je meer zicht op je zielenleven en mensen die zijn overgegaan. Ik kan je veel aanreiken in het omgaan met zielen en geliefden en dierbaren, die zijn overgegaan. Het is altijd weer heel bijzonder hoe dingen die nog spelen op zijn plek kunnen worden gelegd.

Mijn doel en zorg is om je weer zo snel en gegrond mogelijk naar je zelfgenererend vermogen te brengen en je handvatten mee te geven om daarin goed voor jezelf te zorgen. Dat doe ik met de grootst mogelijke zorg, kennis en liefde. 

Uitbreiding van de consultmethode:

Sinds kort heb ik me, onder begeleiding van Helena Struik, verdiept in de Akasha Kronieken. Door deze te openen en de Energie te lezen, is er een hele bijzondere informatiebron bijgekomen, die van onschatbare waarde kan zijn bij mijn consulten. Ik ben er bijzonder enthousiast over!

De consulten die ik geef zijn effectief en geven binnen een paar behandelingen resultaat. Helaas word ik niet vergoed door de verzekering. Daar staat echter tegenover, dat de behandelingen zeer effectief zijn. 

Tarief:
Een consult duurt gemiddeld 1½ tot 2½ uur en kost € 57,50 per uur.