Creatieve Healingweek

In 2022 is de Creatieve Healingweek  van :

ZATERDAG 20 AUGUSTUS tot en met 

VRIJDAG 26 AUGUSTUS 2022 !!

Lieve mensen,

Er hebben zich een paar belangrijke wijzigingen voltrokken betreffende de week.

Zo vindt dit jaar de Creatieve Healingweek in Drenthe plaats én gaan we van maandag tot vrijdag.
Ik heb een mooie locatie in Wittelte gevonden, waar we vanaf maandag 12 uur tercht kunnen. We hebben daar een geheel eigen plek met bos, buitenruimte en ook binnenruimte. En jawel, er is ook een sauna geheel tot onze beschikking.

We beginnen elke dag natuurlijk met yoga en meditatie. Gedurende de dag zal er volop gelegenheid zijn om te beeldhouwen, te schilderen of in overleg te doen, wat jij heel graag doet. We kijken hoe we jouw ideale creatieve activiteit in de week kunnen vormgeven.
Uiteraard is er volop de gelegenheid te ontspannen, een spelletje te doen of te wandelen. We hebben een eigen stuk bos, dus mogelijkheden genoeg!
Er zijn een paar healingactiviteiten, die we van te voren bekijken op behoefte.
Kortom een heerlijke week in het verschiet!

Nog meer goed nieuws: de prijzen zijn verlaagd. Op basis van een meerpersoonskamer € 800,-, 1-persoonskamer € 900,- en voor caravan of tent € 700,- (zijn paar plekken).

Hierbij is alles inbegrepen, behalve alcoholische drankjes en materialen. We zorgen voor heerlijke verzorging en bieden uiteraard een gezellige en ongedwongen sfeer met veel humor en werklust.

Locatie:htpss:hetvogelrijk.nl

Heb je zin in dit avontuur met ons, geef je dan zo spoedig mogelijk op bij mij, zodat we weten waar we aan toe zijn met het aantal mensen.
Voor vragen uiteraard altijd bereid!

Foto’s Creatieve Healingweek 2022: Klik hier!

Workshops

Ik heb heel veel ervaring in het geven van workshops. Afhankelijk van de behoefte en de groepsamenstelling bied ik verschillende workshopvormen aan voor scholen, particulieren, instellingen en bedrijven. In één of twee dagdelen gaan we een boeiend proces aan in rouwverwerking, maar ook in eenvoudige technieken om je energieveld te beheren. Er is veel mogelijk, ook met een creatieve werkvorm. Bij menu Projecten staan diverse workshops die ik gegeven heb.

Kunstkwartier

Sinds jaren ben ik met veel plezier verbonden aan Kunstkwartier in Helmond als docent beeldend. Ik geef verschillende jaargroepen les in het beeldhouwen in steen, glas-in-lood-cursussen, beeldende cursussen voor kinderen/jongeren en verzorg verschillende soorten workshops. Voor meer informatie www.kunst-kwartier.nl