In 2023 is de 

Creatieve Healingweek

van :

ZATERDAG 19 AUGUSTUS

tot en met 

VRIJDAG 25 AUGUSTUS

2023 !!

 

We kijken terug op een geweldige week in 2022, dus….voor 2023 weer een Creatieve Healingweek op Hoeve de Knol. Inmiddels is ook het Voorhuis gerenoveerd, dus er wacht ons een warm welkom door Céline en Aernout, waarbij Judith ons weer met fantastische maaltijden zal verrassen.
De week is inclusief overnachten, de maaltijden, koffie, thee en watertjes. Uiteraard inclusief de begeleiding, workshops en de yoga/meditatie.
Na het ontbijt starten we de dag met een heerlijke yoga/meditatie-les. Op maandag, dinsdag en woensdag is er ’s morgens een bijzondere workshop.
En de rest van de tijd zijn we heerlijk creatief bezig. Beeldhouwen, schilderen of in overleg iets, wat jij graag doet. We kijken hoe we jouw ideale creatieve activiteit in de week kunnen vormgeven.
Uiteraard is er volop de gelegenheid te ontspannen, een spelletje te doen of te wandelen.
Kortom een heerlijke week in het verschiet!

Prijzen: Op basis van een meerpersoonskamer € 968,-, 1-persoonskamer € 1133,- en voor caravan of tent € 880,- (+ ong € 20,- per nacht voor stroom ed)

Door de hoge inflatiecorrectie is de prijs verhoogd t.o.v. vorig jaar. Van harte hoop ik, dat jullie hiervoor begrip hebben. Is de prijs een probleem, neem gerust contact op. Er is altijd een oplossing!