In 2023 is de 
CREATIEVE HEALINGWEEK
van :
MAANDAG  21 AUGUSTUS 
tot en met
VRIJDAG  25 AUGUSTUS 2023 !!

Lieve mensen,

Er hebben zich een paar belangrijke wijzigingen voltrokken betreffende de week.

Zo vindt dit jaar de Creatieve Healingweek in Drenthe plaats én gaan we van maandag tot vrijdag.
Ik heb een mooie locatie in Wittelte gevonden, waar we vanaf maandag 12 uur tercht kunnen. We hebben daar een geheel eigen plek met bos, buitenruimte en ook binnenruimte. En jawel, er is ook een sauna geheel tot onze beschikking.

We beginnen elke dag natuurlijk met yoga en meditatie. Gedurende de dag zal er volop gelegenheid zijn om te beeldhouwen, te schilderen of in overleg te doen, wat jij heel graag doet. We kijken hoe we jouw ideale creatieve activiteit in de week kunnen vormgeven.
Uiteraard is er volop de gelegenheid te ontspannen, een spelletje te doen of te wandelen. We hebben een eigen stuk bos, dus mogelijkheden genoeg!
Er zijn een paar healingactiviteiten, die we van te voren bekijken op behoefte.
Kortom een heerlijke week in het verschiet!

Nog meer goed nieuws: de prijzen zijn verlaagd. Op basis van een meerpersoonskamer € 800,-, 1-persoonskamer € 900,- en voor caravan of tent € 700,- (zijn paar plekken).

Hierbij is alles inbegrepen, behalve alcoholische drankjes en materialen. We zorgen voor heerlijke verzorging en bieden uiteraard een gezellige en ongedwongen sfeer met veel humor en werklust.

Locatie:htpss:hetvogelrijk.nl

Heb je zin in dit avontuur met ons, geef je dan zo spoedig mogelijk op bij mij, zodat we weten waar we aan toe zijn met het aantal mensen.
Voor vragen uiteraard altijd bereid!

Foto’s Creatieve Healingweek 2022: Klik hier!

Annuleren Creatieve Healingweek 2023

 
Natuurlijk gaan we ervan uit, dat de week voor je door kan gaan. We gaan weer mooie herinneringen maken!

Maar mocht er onverhoopt iets voorvallen, is het goed om duidelijkheid te hebben rondom eventuele annulering. Indien je zelf annuleert om welke reden dan ook, dan gelden de annuleringsregels van OYA-Art:
Bij annulering tot 4 weken voor aanvang van de cursus ben je 50% van het cursusgeldverschuldigd. Bij annulering binnen 4 weken vóór aanvang van de cursus ben je het gehele cursusbedrag verschuldigd.
Ik adviseer je om te overwegen een annuleringsverzekering af te sluiten, dat is het handigst.

Mocht OYA de week annuleren, krijg je het bedrag terug.