MILONGA 2021

Creatieve Healingweek in Frankrijk

 

Ook in 2021 gaan we weer naar Milonga!! Je kunt je inschrijven voor workshops met betrekking tot healing, waarna je je creatief kunt uitleven in speksteen, klei, schilderen in acryl of werken met pastel. Er kan natuurlijk ook gebeeldhouwd worden! Heb je een eigen materiaal, waar je graag in werkt, kan dat in overleg natuurlijk ook! We beginnen de dag gezamenlijk met yoga en meditatie. Daarna splitsen we ons op naar wat ieder wil en begeleid ik je in je proces.

Ik heb allerlei materialen bij me, die aan het eind van de week afgerekend kunnen worden. Wil je echt beeldhouwen, dan neem je je eigen steen mee, maar heb ik wel gereedschap.

We zitten weer op de prachtige plek Milonga. Voor een indruk verwijs ik je graag door bovenstaand filmpje en naar de site van Milonga

We gaan er een prachtige week van maken. Er zijn nog plaatsen vrij! Voor vragen mag je altijd contact opnemen.

Aankomst: zondag 22 augustus 2021 tussen 16 en 18 uur
Vertrek: zaterdag 28 augustus 2021 na het ontbijt
Prijs: wordt nog bekendgemaakt.  Deze is inclusief overnachting, 3x per dag een heerlijke maaltijd, koffie, thee, koekjes, sapjes enz. en natuurlijk de cursusbegeleiding, op basis van een 2-persoonskamer (Een éénpersoonskamer is mogelijk via bijbetaling) en exclusief materiaal.

Voor informatie en opgave kun je ten alle tijde contact met me opnemen.