Dit jaar gaan we weer voor een geweldige Creatieve Healingweek. Gezien de omstandigheden, heb ik een prachtige plek in Nederland gevonden “Hoeve de Knol”.
’s Morgens beginnen we de dag, na een heerlijk ontbijt, met yoga en meditatatie, daarna interessante workshops, waarna je je creatief kunt uitleven in speksteen, klei, schilderen in acryl of werken met pastel. Uiteraard kan er ook gebeeldhouwd worden! Heb je een eigen materiaal, waar je graag in werkt, kan dat in overleg natuurlijk ook!
Ik begeleid je in jouw eigen unieke proces.

In overleg kijken we naar de materialen, die je nodig hebt.  Beeldhouwgereedschap zorg ik voor, heb je eigen gereedschap, neem dat vooral mee.

We zitten dus op Hoeve de Knol, vlak bij Venray. De accomodatie is net overgenomen door een zeer enthousiast jong gezin, die vol overgave de plek aan het verfraaien zijn. Voor een indruk verwijs ik je graag door naar de site van Hoeve de Knol.

We gaan er een prachtige week van maken. Reserveer op tijd! Ik ga ervan uit dat we in augustus kunnen sneltesten en er geen problemen zijn. Mocht dit anders zijn en er kunnen maar een bepaald aantal mensen mee, gaat het  op volgorde van inschrijving.
Voor vragen mag je altijd contact opnemen.

Aankomst: zondag 22 augustus 2021 tussen 16 en 17 uur
Vertrek: zaterdag 28 augustus 2021 na het ontbijt
Prijs is inclusief overnachting, 3x per dag een heerlijke maaltijd, koffie, thee en sapjes en de cursusbegeleiding.  Op basis van een 2 of meer-persoonskamer kost de week 850 Euro.
Op basis van een éénpersoonskamer kost de week 1000 Euro
Er is een beperkt aantal kampeerplekken. Kosten 720 Euro p.p. excl. 90 Euro (zonder stroom) of 114 Euro (met stroom) kosten per caravan/camper.

Voor info t.a.v. annuleren klik hier!

Voor informatie en opgave kun je ten alle tijde contact met me opnemen.