Engelen

 

Zulke bijzondere helpende en grootse krachten.

In de moeilijkste tijd van mijn leven, waarin ik mezelf helemaal kwijt was, ben ik ze gaan voelen. Ik zie ze niet, neem ze waar, als een helder weten.
Grote lichtgevende krachten, die me soms iets influisteren, me soms een gevoel geven van gezien worden, of me iets hardop doen zeggen, wat zo raak is, dat ik denk: “waar komt dit nu vandaan?”
Ik ben ze enorm dankbaar en enorm gaan waarderen. Langzaamaan heb ik geleerd hun krachten in te zetten.

Wat ik daarbij heb geleerd, is dat ze alleen actie kunnen ondernemen wanneer wij onze wens aan ze duidelijk maken. Dat betekent, dat je wens heel helder geformuleerd moet zijn. Heel belangrijk ook, dat je vraag dienstbaar is aan het grote geheel en niet voortkomt uit eigenbelang en al helemaal niet ten koste van. Hoe duidelijker je kunt schetsen hoe het gewenste eruit moet komen te zien, waaraan het moet voldoen, hoe meer mogelijkheden om de energie er naar toe te laten gaan.
Bij een wens gaat het altijd om iets wat je graag zou willen, in de zin van als het mag of mogelijk is. Deze krachten werken namelijk nooit tegen de bedoeling van het grote geheel in. Het moet passen in het grote geheel. Als het niet iotkomt, kan het dus zijn dat het niet klopt met wat de bedoeling is, of dat het niet helder genoeg is. Als je bijvoorbeeld vraagt om kracht, krijg je situaties, die daarom vragen. Wees je dus bewust van wát je wenst!

Heb je eenmaal je vraag duidelijk gesteld, laat dan het antwoord los, maar blijf gewaar. Wees voorbereid op kansen en mogelijkheden, maar bemoei je er niet mee. In de tussentijd bereid je je in jezelf voor het antwoord ook daadwerkelijk te ontvangen. Het is immers belangrijk dat je om kunt gaan met de zaken waar je om vraagt en bereid bent de consequenties te dragen. Vraag je bijvoorbeeld om vrede, vraagt het van jou om de strijd op te geven en in vrede te leven.

 

           

  Engelen bestaan!