OYA  NIEUWS

Inspiratiedagen

 In 2023 organiseer ik 5 inspiratiedagen, steeds op zaterdag. Ik  inspireer je met meditatie, systemisch werk en een bijzondere ceremonie om ons te verbinden met de zielenwereld. Een dag met thema’s, die er voor een ieder enorm toe doen.

Na nieuw opgebouwde ervaring met systemisch werken, denk ik dat iedereen weet zou moeten hebben van deze manier van ervaren en kijken. Het levert zoveel op! Ook naar aanleiding van de succesvolle dagen tijdens de Creatieve Healingweek, leek het mij een mooi idee om dit voor veel meer mensen toegankelijk te maken.

Ik heb een fijne locatie gevonden in Nuenen, De Verbindende Factor, waar we een prachtige meditatieruimte en een werkruimte kunnen gebruiken.

Elke inspiratiedag heeft hetzelfde frame, maar wordt aangepast aan wat er speelt in ons en om ons heen, aan de behoefte en uiteraard aan het “veld”. We volgen ook wat zich aandient.

We beginnen de dag met yoga en meditatie.
Vervolgens zullen we gebruik maken van Opstellingen en Walking in Your Shoes, beide systemische bijzondere methodes met veel waarde voor een ieder.
Na de lunch maken we van klei duimpotjes, die we betekenis geven via een “ceremonie” en ons verbinden met de aarde en de zielenwereld. Dit in de voetsporen van een oude Tibetaanse traditie.
We sluiten af met een mooie meditatie.

Data: 11 februari, 8 april, 10 juni, 7 oktober en 25 november 2023 

Tijd: 10 tot 16.30 uur. Inloop vanaf half 10.

Inclusief: Koffie, thee, iets lekkers erbij en klei.
Yoga/meditatiematjes/kussetjes aanwezig.

Kosten: Introductieprijs 11 februari € 75,-, daarna € 100,- per dag. Pakketkorting voor alle bijeenkomsten  € 375,-
Zijn financiën een probleem voor je, maar wil je wél heel graag deelnemen, neem dan gerust contact met me op. Het zou jammer zijn als geld een belemmerende factor is.

Voor info kun je mijn laatste Podcast 40: “Inspiratie-Licht in je leven” beluisteren. Uiteraard mag je ook altijd contact met me opnemen.

In 2023 is de 

Creatieve Healingweek

van :

ZATERDAG 19 AUGUSTUS

tot en met 

VRIJDAG 25 AUGUSTUS

2023 !!

 

We kijken terug op een geweldige week in 2022, dus….voor 2023 weer een Creatieve Healingweek op Hoeve de Knol. Inmiddels is ook het Voorhuis gerenoveerd, dus er wacht ons een warm welkom door Céline en Aernout, waarbij Judith ons weer met fantastische maaltijden zal verrassen.
De week is inclusief overnachten, de maaltijden, koffie, thee en watertjes. Uiteraard inclusief de begeleiding, workshops en de yoga/meditatie.
Na het ontbijt starten we de dag met een heerlijke yoga/meditatie-les. Op maandag, dinsdag en woensdag is er ’s morgens een bijzondere workshop.
En de rest van de tijd zijn we heerlijk creatief bezig. Beeldhouwen, schilderen of in overleg iets, wat jij graag doet. We kijken hoe we jouw ideale creatieve activiteit in de week kunnen vormgeven.
Uiteraard is er volop de gelegenheid te ontspannen, een spelletje te doen of te wandelen.
Kortom een heerlijke week in het verschiet!

Data: 19 t/m 25 augustus 2023

Prijzen: Op basis van een meerpersoonskamer € 968,-, 1-persoonskamer € 1133,- en voor caravan of tent € 880,- (+ ong € 20,- per nacht voor stroom ed)

Door de hoge inflatiecorrectie is de prijs verhoogd t.o.v. vorig jaar. Van harte hoop ik, dat jullie hiervoor begrip hebben. Is de prijs een probleem, neem gerust contact met me op. 

Foto’s Creatieve Healingweek 2022: Klik hier!

Annuleren Creatieve Healingweek 2023

 
Natuurlijk gaan we ervan uit, dat de week voor je door kan gaan. We gaan weer mooie herinneringen maken!

Maar mocht er onverhoopt iets voorvallen, is het goed om duidelijkheid te hebben rondom eventuele annulering. Indien je zelf annuleert om welke reden dan ook, dan gelden de annuleringsregels van OYA-Art:
Bij annulering tot 4 weken voor aanvang van de cursus ben je 50% van het cursusgeldverschuldigd. Bij annulering binnen 4 weken vóór aanvang van de cursus ben je het gehele cursusbedrag verschuldigd.
Ik adviseer je om te overwegen een annuleringsverzekering af te sluiten, dat is het handigst.

Mocht OYA de week annuleren, krijg je het bedrag terug.

Aankondiging Meditatielessen

Meditatielessen in combinatie met yoga en familieopstelling

Met veel enthousiasme laat ik je weten, dat ik meditatielessen geef in Eersel.  Daar ben ik heel blij mee.
Iedere dinsdagochtend geef ik aan twee groepen les.
De lessen duren 5 kwartier, waarna we samen afsluiten met een kop thee, wanneer je dat wilt.
De lessen bestaan uit meditatie, yoga en familieopstelling of systemisch werk.
Deze combinatie geeft veel Licht en inzicht in ons dagelijks leven en blijkt een prachtige combi.
Heb je vragen, laat me gerust weten.
Locatie: -Muzenval in Eersel
                 -Wekelijks op dinsdagochtend
                 -Lessen van 9 uur tot half 11 en van kwart voor 11 tot kwart over 12
                 -Kosten: € 10,- per les (Ik werk met 10-rittenkaarten, die je in 12 weken opmaakt)
Losse lessen: € 12,50 per les

Geef je op via de site of app of bel me!

Familie-opstelling/Systemisch werken

Inmiddels ben ik zo gegrepen door Familie-opstelling en de waarde voor een ieder van ons, dat ik dit heel graag in de praktijk wil brengen.
Behalve dat ik dit tijdens de consulten al toepas, wil ik graag twee interessante aanbiedingen aanreiken, waarbij de kosten een stuk lager liggen dan normaal.

-Kennismaking met individueel Familie-opstellen van een uur voor 50,- Euro.

-Serie van 3 x anderhalf uur. Hierin zit een specifieke opbouw, waarin je buigt voor je systeem, je plek inneemt in het systeem vanuit de juiste plek, essentiële dingen teruggeeft aan het systeem. Dit betekent, dat je echt meer ruimte en gevoel van vrijheid ervaart in hoe je dingen beleeft en welke keuzes je maakt. Ook is er ruimte voor jouw persoonlijke thema’s, die we gaan aankijken en je weer een flinke stap verder brengen. Echt een heel interessante reis. Nu als pakketaanbieding voor 225,- Euro.

Voor meer info mag je altijd contact met me opnemen.
Ook verwijs ik je heel graag naar mijn Podcasts “Licht op Leven”.
Te beluisteren via de button “Podcast” of via de kanalen Youtube, Spotify en Apple Podcast.

De start van het

Centrum van Licht, Liefde en Troost

Welkom op iedere donderdagmiddag

tussen 14  en 17 uur.

Kondig je even aan via app of mail ivm de veiligheid. 

Zoals jullie wellicht weten, ben ik een lang gekoesterde wens aan het vormgeven:

een CENTRUM zijn van LICHT, LIEFDE EN TROOST

Ik heb allerlei ideeën, om dat op onze nieuwe plek te realiseren.
De essentie van het centrum is dat ik een fysieke plek wil zijn, waar namen kunnen worden ingeleverd van overleden personen en/of dieren. Met hulp kan ik deze “zielen” verder helpen op hun weg naar het licht, wat essentieel onderdeel is van mijn missie. Daar omheen is er veel mogelijk wat betreft activiteiten. Van bewustwordingscursussen, meditaties, zelf een urn maken van klei, in opdracht een urn of grafmonument realiseren tot stilstaan bij het belang om zelf rustig het leven te verlaten. Er zullen verschillende activiteiten ontstaan om het Centrum vorm te geven.
Daarnaast ben ik in contact met de dingen, waar ik plezier in heb en die ik al langer doe.

Essentie van het centrum is dus, dat er namen aangereikt kunnen worden. Ik wil daar een fysieke plek voor zijn, maar je kunt de namen ook aanleveren via de mail of app. Ik schrijf die hier op een mooi briefje in gouden letters en doe die in de ZIELENTEMPEL, waar alle namen in komen, wat hen helpt op de weg naar het Licht. Er volgen binnenkort filmpjes en informatie over deze zelf gemaakte zielentempel, die ik geïnspireerd tot stand heb gebracht.

Als start van het centrum, zet ik elke donderdagmiddag van 14 tot 17 uur de deur, op de Willibrorduslaan 30 in Eersel, open. Je kunt vrijblijvend “binnenlopen” om een naam aan te leveren, voor een advies, een vraag, een kaart, het bespreken van een opdracht, het kopen van een kaars of krachtbeeldje of ander werk óf gewoon een kop koffie of thee. Kortom, dát wat nodig is. Op deze manier wil ik er graag voor je zijn. Het bezoek kost niets.
In verband met de maatregelen wil ik je vragen om je bezoek wel aan te kondigen, zodat ik de veiligheid kan waarborgen.

Kom gerust langs, je bent van harte welkom! Ik kijk ernaar uit!

                                                                                  Liefs, Carla

Uitleg en totstandkoming van de

Zielentempel

Zielen naar het Licht brengen

                                            EERSEL  –  WERELDVREDESVLAM                                     

Inmiddels ontstaan er bijzondere contacten in Eersel met betrekking tot de Wereldvredesvlam. Zo zal de vlam op 10 april op de Kunstmarkt bij het Museum de Kempen de hele dag branden, zal ik daar een lezing geven en kun je een lichtje meenemen, dat ontstoken is aan de Wereldvredesvlam. Wordt vervolgd…

 

Wereldvredesvlam in Veldhoven

Veldhovens Weekblad december 2021

Er zijn bij mij KAARSEN te koop voor de Wereldvredesvlam in Veldhoven!

Meer informatie hierover staat bij de Webshop.

PODCAST  “LICHT op…LEVEN”

 

Iedere twee weken op vrijdag verschijnt er een nieuwe Podcast ” LICHT op…LEVEN“. Ik laat daarin mijn Licht schijnen over verschillende manieren, waarop we het Licht de wereld in kunnen brengen.

Ik breng de Podcast op twee platforms uit. Als je links, op het vierkante plaatje, klikt vind je de Audio-versie en als je rechts, op het langwerpige plaatje, klikt krijg je de YouTube-versie. Je kunt ook googelen, dan blijkt de Podcast op verschillende manieren te beluisteren.
Heel veel luisterplezier en laat me weten waarover je wilt horen en hoe jij je licht de wereld inbrengt!

Podcast  “Licht op…Leven”

Introductie

 

Voor het beluisteren van alle Podcasts:

Klik hier!

Voor MEDITATIES klik hier !