OYA  NIEUWS

De cursus “Licht op dankbaarheid”                

In juni en juli 2021 geef ik deze cursus op 5 maandagavonden. 
Het worden avonden waarin we gaan kijken hoe we dankbaarheid als energie kunnen inzetten als enorme belangrijke en powervolle kracht voor onszelf en de wereld, waarin we leven. Er is volop ruimte voor persoonlijke inbreng.
We beginnen en eindigen de avonden met meditatie. Voor alle vragen is ook volop gelegenheid. 
We gaan voor bijzondere bijeenkomsten!
 
Locatie: Middelhei 79 in Veldhoven
Data: 21,28 juni en 5, 12 en 19 juli 2021.
Van 20 tot 21.30 uur.

Kosten € 80,- 

 

 

Creatieve Healingweek 2021 in Nederland

Dit jaar gaan we weer voor een geweldige Creatieve Healingweek. Gezien de omstandigheden, heb ik een prachtige plek in Nederland gevonden “Hoeve de Knol”.
’s Morgens beginnen we de dag, na een heerlijk ontbijt, met yoga en meditatatie, daarna interessante workshops, waarna je je creatief kunt uitleven in speksteen, klei, schilderen in acryl of werken met pastel. Uiteraard kan er ook gebeeldhouwd worden! Heb je een eigen materiaal, waar je graag in werkt, kan dat in overleg natuurlijk ook!
Ik begeleid je in jouw eigen unieke proces.

In overleg kijken we naar de materialen, die je nodig hebt.  Beeldhouwgereedschap zorg ik voor, heb je eigen gereedschap, neem dat vooral mee.

We zitten dus op Hoeve de Knol, vlak bij Venray. De accomodatie is net overgenomen door een zeer enthousiast jong gezin, die vol overgave de plek aan het verfraaien zijn. Voor een indruk verwijs ik je graag door naar de site van Hoeve de Knol.

We gaan er een prachtige week van maken. Reserveer op tijd! Ik ga ervan uit dat we in augustus kunnen sneltesten en er geen problemen zijn. Mocht dit anders zijn en er kunnen maar een bepaald aantal mensen mee, gaat het  op volgorde van inschrijving.
Voor vragen mag je altijd contact opnemen.

Aankomst: zondag 22 augustus 2021 tussen 16 en 17 uur
Vertrek: zaterdag 28 augustus 2021 na het ontbijt
Prijs is inclusief overnachting, 3x per dag een heerlijke maaltijd, koffie, thee en sapjes en de cursusbegeleiding.  Op basis van een 2 of meer-persoonskamer kost de week 850 Euro.
Op basis van een éénpersoonskamer kost de week 1000 Euro
Er is een beperkt aantal kampeerplekken. Kosten 720 Euro p.p. excl. 90 Euro (zonder stroom) of 114 Euro (met stroom) kosten per caravan/camper.

Voor informatie t.a.v. annuleren klik hier!

Voor informatie en opgave kun je ten alle tijde contact met me opnemen.

Voor MEDITATIES klik hier!

Sinds mei 2020 verschijnt er elke maand een column van mij in het Veldhovens Weekblad over leven en sterven.

Klik hier om ze te lezen.