OYA Nieuws

Voor (Wereld)meditaties klik hier !!

De cursus “Licht op de ziel”

 

In december en januari 2020/2021 geef ik deze cursus op 5 maandagavonden.
Het worden avonden waarin we gaan kijken wat de ziel voor ons is en hoe dit in verband staat met bewustzijn. Er is volop ruimte voor persoonlijke inbreng.
We beginnen en eindigen de avonden met meditatie. 
Voor alle vragen is ook volop gelegenheid. 
 
Locatie: Ekster 6 in Veldhoven, op anderhalve meter bij ons in de woonkamer. 
Data: 12, 19 en 26 oktober, 2 en 9 november van 20 – 21.30 uur.
Kosten € 80,-  

Door de lockdown zijn de data veranderd en schuift de volgende cursus op. Ik houd je op de hoogte.

Sinds mei 2020 verschijnt er elke maand een column van mij in het Veldhovens Weekblad over leven en sterven. Klik hier ! om ze te lezen.

Meditatie!

Nog steeds wordt er veel gevraagd van ons. Inspelen op veranderingen, het hebben van een lange adem, veel minder aanraking en als zelfstandig ondernemer kloppen er serieuze uitdagingen aan de deur. We willen goed voor ons zelf zorgen en we willen anderen graag helpen. Daarin staan we zeker niet machteloos! Sterker nog, er is werk aan de winkel. Met het sturen van licht en energie helpen we niet alleen de wereld krachtig maken, maar ook onszelf!
Voor mij helpt regelmatig mediteren enorm. Vandaar hier een paar aanreikingen!

Klik hier voor mogelijkheden.

De Expositie “Naar 100 jaar Veldhoven” in de Verdieping (Gemeentehuis Veldhoven) gaat wel door, maar is verschoven naar september 2020.

Hier is o.a. nieuw werk van mij te zien. Nadere gegevens volgen.

Uitbreiding van de consult-methode

Recent heb ik de opleiding Walking In Your Shoes afgesloten. Een zeer efficiente methode om met je zielsbestemming in aanraking te komen. Voor meer info verwijs ik je naar het kopje ‘Healing‘.

 

MILONGA 2021

Creatieve Healingweek in Frankrijk 

 

In 2021 gaan we weer een week naar Milonga in Noord-Frankrijk.
Ik heb weer hele interessante workshops met betrekking tot  heal
ing, afgestemd op deze bijzondere tijd en de groep. Creatief kun je je uitleven in (spek)steen, klei, schilderen in acryl of werken met pastel. Er kan natuurlijk ook gebeeldhouwd worden! Heb je eigen materiaal, waar je graag in werkt, kan dat in overleg natuurlijk ook! We beginnen de dag gezamenlijk met yoga en meditatie. Daarna ieder wat wils, waarbij je persoonlijk wordt begeleid.

Ik heb allerlei materialen bij me, die aan het eind van de week afgerekend kunnen worden. Wil je echt beeldhouwen, dan neem je je eigen steen mee, maar heb ik wel gereedschap.

We zitten weer op de prachtige plek Milonga. Voor een indruk verwijs ik je graag naar het filmpje en naar de site van Milonga. 

Aankomst: zondag 22 augustus 2021 tussen 16 en 18 uur  – Vertrek: zaterdag 28 augustus 2021 na het ontbijt
Prijs: wordt nog bekendgemaakt. Deze is inclusief overnachting, 3x per dag een heerlijke maaltijd, koffie, thee, koekjes, sapjes enz.  en natuurlijk de cursusbegeleiding, op basis van een 2-persoonskamer (éénpersoonskamer is mogelijk via bijbetaling) en exclusief materiaal.

Voor informatie en opgave kun je ten alle tijde contact met me opnemen.