OYA  NIEUWS

 

In 2022 is de 

Creatieve Healingweek

van :

ZATERDAG 20 AUGUSTUS

tot en met 

VRIJDAG 26 AUGUSTUS !!

Na een prachtige week vorig jaar op Hoeve de Knol in Holthees, dit jaar opnieuw! Super, dat we weer gebruik mogen maken van de gastvrijheid van Céline en Aernout. We hebben dit jaar een heuse “Keukenengel”, Brigitta, die onze maaltijden komt verzorgen en ook de week in ons midden zal zijn. De kamers zijn opgeknapt én….er zijn inmiddels overal horren. Kortom, alles aanwezig om er weer een geweldige week van te maken.

De week is inclusief overnachten, 3 maaltijden, koffie, thee, sap, als ook de begeleiding, workshops en yoga/meditatie. Elke ochtend starten we de dag na het ontbijt met yoga/meditatie en op maandag, dinsdag en woensdag is er ’s morgens een bijzondere workshop.
Het enige wat voor eigen rekening komt zijn de materialen en alcoholische drankjes. Op basis van meer-persoonskamer Euro 880,-, 1-persoonskamer Euro 1030,- en voor caravan of tent Euro 800,- (+Euro 19,- per nacht voor stroom ed).

Je kunt je bij mij opgeven.

Voor foto’s van de Creatieve Healingweek van 2021: klik hier!

De start van het

Centrum van Licht, Liefde en Troost

Welkom op iedere donderdagmiddag

tussen 14  en 17 uur.

Kondig je even aan via app of mail ivm de veiligheid. 

Zoals jullie wellicht weten, ben ik een lang gekoesterde wens aan het vormgeven:

een CENTRUM zijn van LICHT, LIEFDE EN TROOST

Ik heb allerlei ideeën, om dat op onze nieuwe plek te realiseren.
De essentie van het centrum is dat ik een fysieke plek wil zijn, waar namen kunnen worden ingeleverd van overleden personen en/of dieren. Met hulp kan ik deze “zielen” verder helpen op hun weg naar het licht, wat essentieel onderdeel is van mijn missie. Daar omheen is er veel mogelijk wat betreft activiteiten. Van bewustwordingscursussen, meditaties, zelf een urn maken van klei, in opdracht een urn of grafmonument realiseren tot stilstaan bij het belang om zelf rustig het leven te verlaten. Er zullen verschillende activiteiten ontstaan om het Centrum vorm te geven.
Daarnaast ben ik in contact met de dingen, waar ik plezier in heb en die ik al langer doe.

Essentie van het centrum is dus, dat er namen aangereikt kunnen worden. Ik wil daar een fysieke plek voor zijn, maar je kunt de namen ook aanleveren via de mail of app. Ik schrijf die hier op een mooi briefje in gouden letters en doe die in de ZIELENTEMPEL, waar alle namen in komen, wat hen helpt op de weg naar het Licht. Er volgen binnenkort filmpjes en informatie over deze zelf gemaakte zielentempel, die ik geïnspireerd tot stand heb gebracht.

Als start van het centrum, zet ik elke donderdagmiddag van 14 tot 17 uur de deur, op de Willibrorduslaan 30 in Eersel, open. Je kunt vrijblijvend “binnenlopen” om een naam aan te leveren, voor een advies, een vraag, een kaart, het bespreken van een opdracht, het kopen van een kaars of krachtbeeldje of ander werk óf gewoon een kop koffie of thee. Kortom, dát wat nodig is. Op deze manier wil ik er graag voor je zijn. Het bezoek kost niets.
In verband met de maatregelen wil ik je vragen om je bezoek wel aan te kondigen, zodat ik de veiligheid kan waarborgen.

Kom gerust langs, je bent van harte welkom! Ik kijk ernaar uit!

                                                                                  Liefs, Carla

Uitleg en totstandkoming van de

Zielentempel

Zielen naar het Licht brengen

                                            EERSEL  –  WERELDVREDESVLAM                                     

Inmiddels ontstaan er bijzondere contacten in Eersel met betrekking tot de Wereldvredesvlam. Zo zal de vlam op 10 april op de Kunstmarkt bij het Museum de Kempen de hele dag branden, zal ik daar een lezing geven en kun je een lichtje meenemen, dat ontstoken is aan de Wereldvredesvlam. Wordt vervolgd…

 

Wereldvredesvlam in Veldhoven

Veldhovens Weekblad december 2021

Er zijn bij mij KAARSEN te koop voor de Wereldvredesvlam in Veldhoven!

Meer informatie hierover staat bij de Webshop.

PODCAST  “LICHT op…LEVEN”

 

Iedere twee weken op vrijdag verschijnt er een nieuwe Podcast ” LICHT op…LEVEN“. Ik laat daarin mijn Licht schijnen over verschillende manieren, waarop we het Licht de wereld in kunnen brengen.

Ik breng de Podcast op twee platforms uit. Als je links, op het vierkante plaatje, klikt vind je de Audio-versie en als je rechts, op het langwerpige plaatje, klikt krijg je de YouTube-versie. Je kunt ook googelen, dan blijkt de Podcast op verschillende manieren te beluisteren.
Heel veel luisterplezier en laat me weten waarover je wilt horen en hoe jij je licht de wereld inbrengt!

Podcast  “Licht op…Leven”

Introductie

 

Voor het beluisteren van alle Podcasts:

Klik hier!

Voor MEDITATIES klik hier !