Visie en missie

Omdat kunst een prachtig en uitstekend middel is om energieën zichtbaar te maken, te delen en door te geven, komt veel van mijn creativiteit daarin tot uiting. Met de ervaring en de wens dat dit helend werkt op vele niveau’s, maar zeker op de essentie. Onder essentie versta ik het proces “leven-dood-leven”. De dood neemt hierin een centrale plaats in. Immers, het leven bestaat bij de gratie van de dood vanuit menselijk perspectief gezien.
Voor ons ieder is het een hele uitdaging om om te gaan met het leven en de dood. Ik ben ervan overtuigd, dat we veel minder zouden hoeven lijden, wanneer we meer verstaan van het leven en de dood in spirituele zin. Vanuit deze overtuiging breng ik mijn creatieve werk, mijn kunst, én mijn kennis de wereld in en deel die op verschillende manieren. Op deze manier genereren we meer vrede, allereerst in onszelf en van daaruit de wereld in.

Het hoogst tastbare symbool voor onze (innerlijke) vrede is voor mij de World Peace Flame/Wereld Vredes Vlam. Door letterlijk het Licht door te geven in het klein en in het groot voeden we het Licht in onszelf en kunnen we schijnen, om zo ons geluk en welzijn te vergroten vanuit één-zijn. Briljant eenvoudig, waar het om zulke grote zaken gaat.

Ik heb een droom!
Op het Meiveld in Veldhoven een monument van de Wereld Vredes Vlam! Een eigentijds antwoord op oorlogen en negativiteit in het verleden, heden en toekomst. Wat zou dat prachtig zijn!
Als Ambassadeur van de Vrede in Veldhoven, maken we ons daar als Ambassade sterk voor. We verspreiden ook aan de Wereld Vredes Vlam ontstoken waxinelichtjes en brengen het begrip “vrede” op verschillende persoonlijke en ludieke manieren onder de aandacht.