Wie ben ik?

Mijn naam is Carla van Olst en ik ga mijn eigen wonderlijke weg in dit leven.
Geïnspireerd door vele mooie kanten van het leven, maar ook puttend uit veel pijn, uitdagingen en verdriet, leef en werk ik vanuit mijn essentie.
Ik leef samen met Marian en heb als kroon op mijn leven, prachtige kinderen, die samenzijn met hun liefdes en ik heb heerlijke kleinkinderen.

In dát waar het echt over gaat in dit leven, ben ik steeds dienstbaar aan de Liefde en wil ik die zoveel mogelijk doorgeven en delen. 
Er zijn een paar thema’s, die in mijn leven en werk een centrale plaats innemen.

“Het leven en de dood”, de ruimte waarbinnen wij mens zijn en de overgang naar de verschillende dimensies, van leven naar vernieuwd leven. Vanuit de Universele Energie heb ik geleerd zielen naar het Licht te brengen, wat ik onvoorwaardelijk toepas. Het enorme belang van dit werk vindt ook zijn uitwerking in het maken van grafmonumenten en het maken en laten maken van urnen.
De “engelen”, krachten, waarvan we gebruik kunnen maken voor ons creërend vermogen in combinatie met onze vrije wil. Van onschatbare waarde om naar onze kern te komen, te creëren en te manifesteren.

Bewustwording van Liefde en Licht. Mensen helpen zicht te krijgen in hoe we vanuit Liefde en Licht onze bestemming kunnen volgen en vinden. Hoe we vanuit innerlijke vrede, vrede in de wereld kunnen genereren.
Deze thema’s zijn voor mij van onschatbare waarde en hieruit komen dan ook mijn werk en activiteiten voort. Een bijzondere weg met vele aardse uitdagingen.

 

Als levenskunstenaar heb ik vele opleidingen en cursussen gevolgd.    Om je een idee te geven, noem ik hieronder de belangrijkste:
-Lerarenopleiding Duits en Handenarbeid
-Opleiding tot leerlingbegeleiding
-Vele cursussen in de Universele Energie
-Opleiding tot Reading en Healing
-Docentenopleiding Reading en Healing
-Opleiding tot Sensi-therapeut
-Vele cursussen in de technieken voor de kunst:
-Beeldhouwen
-Glas-in-lood
-Gipsen beelden en mallen maken
-Bronzen beelden maken
-Schilderen
-Opleiding tot DRU meditatie-docent